En fin blogg och en fin människa.

2010-10-06 | 22:04:59 | Permalink | Mina åsikter
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vet ni vad? Jag älskar att läsa bloggar som jag tycker är fina och bra. Jag hatar att läsa Kissies blogg för hon får mig bara på dåligt humör. Jag tappade förtroendet för Kenza i valet, men jag återfår det sakta igen. Foki har blivit så tråkig, så perfekt. Så är inte någon annans liv. Intresserar mig inte.

Men vet ni vad som intresserar mig? Jo, Emmy Goodwin. Hon får mig så glad, så avundsjuk, verkar så full i skratt, rolig, härlig och kreativ. Hon förvånar mig. Får det att dra i mungiporna och hon är en av de människor jag bara vill fråga hur hon orkar. Jag vill också vara rolig och kreativ, men jag är inte det. Jag är den som har försökt ta kort på saker flera veckor bara för att ha något att visa upp men inte orkar lägga in det på datorn. Det gör mig lite ledsen ibland.

Men vill ni ha något roligt att läsa, något som är mycket bättre än all den smörja jag skriver här så kan ni besöka Emmy på hennes bloggkalas så gå in på Jonesochgiftet.blogg.se, eller också kan du bara klicka här, latmask.


Kommentarer
Postat av: emmyg

haha tack gulliga du :D vad glad jag blir :D

2010-10-07 @ 12:52:51
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Här kommenterar du!

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback