Trött på människor som uttrycker sin vrede på allt och alla för att de inte fick som de ville.

2010-09-20 | 21:27:51 | Permalink | Mina åsikter
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tänker inte skriva om mer politik efter det här. Men nu är jag trött på alla som klagar och hatar Sverige för att valet inte gick precis som de ville. Vi lever i demokrati, och det betyder att majoritet vinner. Så vart fallet den här gången, men många verkar inte nöja sig med detta utan tjabbar och klagar hela dagarna långa. Skyll fan inte på Sverige och tjöta på hur idiotiska svenskarna är. Flytta härifrån då, om det inte passar sig. Det är inte så jävla roligt för oss andra att höra på ert gnäll heller. Så jävla trångsynta så det är inte sant.

Visst, ni fick inte som ni ville den här gången, men var inte så jävla barnsliga och ta ut det på alla andra. Life's life och den här gången valde majoriteten att rösta på blått. Lev med det!

Och återigen, jag är jävligt trött på storbloggare som uttrycker deras åsikter i sina bloggar och på så vis sannerligen påverkar allt för många ungdomar. Låt folk skapa sina egna åsikter, utan era!

Kommentarer
Postat av: Markus

hahaha idiot! Läste din lame-ass komentar på kenzas blogg och oj så efterbliven du är! Ett av politikens fundament är att man ska påverka andra och få dem att tycka som man själv gör så varför skulle inte Kenza få skriva att hon är sosse? Kissie och de andra idioterna skriver ju BLÅTTBLÅTTBLÅTT! Det är föga troligt att du klagar på det! Du är en sorglig och bitter liten person! Och btw jag är blå:) det är i och för sig irrelevant men tänkte ändå trycka in det Men som sagt det är hennes ensak om vill skriva så!

2010-09-20 @ 22:35:24
Postat av: hanna

jag gillar din blogg :]

2010-09-21 @ 06:33:00
URL: http://www.metrobloggen.se/hannasegfelt

Här kommenterar du!

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback