Listan för den uttråkade!

2010-09-19 | 16:11:01 | Permalink | Filosofier
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu regnar det ju titt som tätt, i alla fall här nere i Småland, och jag kan tycka det är både mysigt och väldigt tråkigt! Men vad ska man göra när man inte kan vara ute, då? Det finns fler alternativ än vad man tror.

DEN SJÄLVKLARA SAKEN; LÄS EN BOK!
Det är förvånandsvärt roligt och tiden flyger fram om man hittar en bra bok! Jag älskar att läsa, när man kommer in i en bok sådär som man bara kan med riktigt bra böcker. Man skapar sin egen bild med lite hjälp utav författaren. Och seriöst, hur mysigt är det inte att sitta med en bok, te och en härlig film en kall höstdag?

SÄLLSKAPSSPEL.
Att spela spel med familjen, vännerna eller pojk/flickvän kan verkligen göra en hel dag. Dessutom finns det tusen olika varianter! Monopol, Fia med knuff, vanligt kortspel, Yatzy, Alfapet - ja, listan kan göras lång.

SOFFMYS.
Då och då behöver man dagar då man inte gör någonting - bara sitter i soffan och slappar, och detta är perfekt en regning och kylig dag! Mys framför TVen med nära och kära, kanske ha feta filmmaratonet? Beställ hem mat och bara slappa hela dagen lång.

FRÄSCHA UPP DIG SJÄLV.
Precis som man behöver mysdagar, behöver man dagar då man tar hand om sig själv! Ta ett långt, varmt bubbelbad, lägg en ansiktsmask, hårinpackning, sköt om alla dina naglar och du kommer känna dig hur ren och fin som helst sedan.

LAGA EN FIN TRERÄTTERSMIDDAG OCH BJUD HEM VÄNNER!
Ja, vad ska jag skriva? Bjud hem några vänner eller släktingar och laga en härlig stormiddag och prata bort dagen. Världens härligaste tidsfördriv.

STORSTÄDA.
Well, detta är väl ett av de mindre roliga alternativen, men verkligen något som alla hem behöver. Ta en dag då du städar i alla hörn och vrån och få det riktigt skinande rent. Det kommer kännas underbart efteråt.

Kommentarer

Här kommenterar du!

Namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?

Trackback